-40%

Xflex

Поддържайте отлична форма по всяко време и навсякъде!

Оценка за продукта
4,8 /5
Най-предпочитано
1 x
59,99лв.
за брой
2 x
47,99лв.
за брой
3 x
41,99лв.
за брой

Изчерпан

Описание

Оформете физиката си до съвършенство!

Подходящ за упражнения у дома
Той предлага повече от 44 различни упражнения
Бързо и ефективно оформяне на тялото само за няколко седмици!

Оформяне на тялото само за няколко седмици

Помощното средство за упражнения Xflex е предназначено за трениране на мускули по цялото тяло, от коремните мускули, краката, седалището, гърба и ръцете. Само 15 минути упражнения на ден са достатъчни, за да оформят физиката ви до съвършенство!

Лек и преносим

Xflex е изключително удобен, тъй като можете да го вземете със себе си навсякъде и да поддържате форма дори на почивка или пътуване!

Оформяне на тялото удобно от дома

Смятате ли, че редовното посещение на фитнес отнема много време? Или просто предпочитате да спортувате у дома? Искате да поддържате форма, но нямате воля и мотивация? С фитнес аксесоара Xflex можете да спортувате в уюта на дома си, спестявайки време и пари за посещение на фитнес!

xflex

review-xflex

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Топ добавка, тренирам по 15 минути на ден и виждам разликата само за един месец, коремните ми мускули се укрепиха значително!

Над три приставки

image-У дома или сред природата

У дома или сред природата

Xflex е подходящ за упражнения у дома или сред природата. Поради удобния си размер, сгъване и леко тегло, можете да го вземете със себе си навсякъде и да осигурите страхотна форма на тялото на всяка стъпка!

image-За начинаещи и професионалисти

За начинаещи и професионалисти

Xflex е незаменим аксесоар както за развлекателни, така и за професионални спортисти. С него можете да изпълнявате редица упражнения, които ще укрепят тялото ви и ще помогнат на мускулите и силата ви да се развият по-бързо.

image-Трениране на цялото тяло

Трениране на цялото тяло

Xflex предлага цяла гама от различни упражнения, които могат да укрепят мускулите на цялото тяло. Чудесен е за укрепване на коремните и гръбните мускули и за трениране на ръцете, краката и седалището.

image-Какво съдържа?

Какво съдържа?

✓ X-flex устройство

✓ 2x ленти за трениране на ръце

4 отзива за Xflex

  D**** T****
  5 / 5
  24.05.2021
  Топ продукт, това върви с мен навсякъде: при пътуване, на почивка, в парка. Но тренирам наполовина, когато имам време и воля, хубаво е винаги да съм под ръка.
  F**** T****
  4 / 5
  24.05.2021
  Упражненията, които можете да правите са за крака, ръце и корем! Знам го най-добре на коремните си мускули, точно там, където имам най-много хехе
  Xflex photo review
  V*** T****
  5 / 5
  18.05.2021
  Обичам да спортувам на открито и харесвам тази джаджа, защото мога да я взема със себе си на пътуване или в парка и да спортувам на чист въздух.
  Xflex photo review
  O***** P****
  5 / 5
  11.05.2021
  Това наистина е чудесно за мен, защото нямам мотивация да ходя на фитнес, а с Xflex мога да тренирам у дома, когато пожелая.
  Xflex photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.