-33%

Безжични слушалки с технология за костна проводимост BoneBeat

Наслаждавайте се на любимата си музика, без да увреждате слуха си!

0,0 /5
Най-предпочитано
1 x
69,99лв.
за брой
2 x
55,99лв.
за брой
3 x
48,99лв.
за брой

Изчерпан

Описание

Ново поколение безжични слушалки

Безжично използване чрез Bluetooth
Технология на костната проводимост
Удобни, стабилни и водоустойчиви

Технология на костната проводимост

Костната проводимост е вид звукова проводимост, която позволява на звуковите вълни да се предават през костите на човешкия череп и костния лабиринт директно към слуховия център. Тази усъвършенствана технология ви предпазва от увреждане на слуха си с течение на времето и гарантира слушане на музика със свободни ръце на съвсем друго ниво.

Изключително удобни, стабилни и водоустойчиви

Обикновените слушалки продължават ли да падат от ушите ви? Безжичните слушалки BoneBeat са много по-стабилни от другите, така че ще останат на място дори по време на спортни дейности. В същото време те са устойчиви на пот, така че можете да ги използвате и по време на бягане, колоездене или други интензивни спортни дейности.

Съвместимост с всички устройства

Слушалките работят чрез Bluetooth 5.0 връзка, така че можете да ги свържете с всяко устройство, което позволява този тип връзка, и да се наслаждавате на слушане на музика със свободни ръце и разговори със свободни ръце на всяка крачка.

waterproof-earpods

review-waterproof-earpods

B
B****
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Že nekaj časa sem si želela kupiti te slušalke in zdaj jih končno imam! Meni so vrhunkse, ful so lahke, ne padajo z ušes in ne motijo, zvok je pa izjemno kakovosten. Delujejo brezhibno in baterija zdrži dolgo. Skratka super🤩

Отлично качество на звука

image-Хигиената на 1-во място

Хигиената на 1-во място

Вероятно сте забелязали, че ушната кал започва да се натрупва върху обикновените слушалки след известно време на употреба. Слушалките BoneBeat ви осигуряват много по-хигиенично използване, тъй като не ги носите директно в ухото си.

image-Обхват до 10м

Обхват до 10м

Лесната работа с един бутон и Bluetooth свързаността ви позволяват да се насладите на разговори със свободни ръце или да слушате музика на разстояние до 10 метра.

image-Чист звук, по-голяма сигурност

Чист звук, по-голяма сигурност

Най-новата технология за костна проводимост ви осигурява превъзходно качество на звука, като същевременно позволява звуци от околността, така че можете да използвате слушалките, докато карате или карате колело, и все пак да държите вниманието си върху това, което се случва около вас.

image-Какво има в пакета?

Какво има в пакета?

✓ 1x безжични слушалки BoneBeat

✓ 1x USB кабел за зареждане

Отзиви

  Nestor J**
  5 / 5
  13.10.2021
  Супер качество от гледна точка на липса на цена. Много съм изненадан. Доставката също беше изключително бърза, доволен съм както от продукта, така и от обслужването.
  Безжични слушалки с технология за костна проводимост BoneBeat photo review
  Daniela K**
  5 / 5
  13.10.2021
  Отдавна искам такива слушалки, но всички са много скъпи. Но тогава намерих този магазин и казах, че го пробвам. Не знаех какво да очаквам предвид цената, но трябва да кажа, че съм изключително доволен. Те работят чудесно, звукът е добър, батерията издържа дълго време, така че точно това, което търсех, все още е много достъпно.
  Безжични слушалки с технология за костна проводимост BoneBeat photo review
  Dimitar H**
  5 / 5
  13.10.2021
  Практически единствените слушалки, които мога да използвам по време на спорт. Тичане, колоездене, фитнес, можете да правите всичко това с тях. Всички други слушалки падат от ушите ви, но те остават на място и не е нужно да ги оправяте нон-стоп. Звукът е превъзходен, не е чувствителен към пот, накратко препоръчвам, много са добри наистина.
  Безжични слушалки с технология за костна проводимост BoneBeat photo review
  Dora A**
  5 / 5
  13.10.2021
  Най -добрите слушалки, наистина! Съвсем друго е чувството, звукът е страхотен. Не мислех, че ще бъде толкова добър, защото просто не ги поставяте директно в ухото си, но тази технология за костна проводимост изглежда наистина работи. Интересно.
  Безжични слушалки с технология за костна проводимост BoneBeat photo review
Добавяне на отзив
Оценки на продуктите

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.