-40%

Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM

Преносима парна ютия за дрехи

Оценка за продукта
5,0 /5
Най-предпочитано
1 x
79,99лв.
за брой
2 x
63,99лв.
за брой
3 x
55,99лв.
за брой

Описание

Гладенето на дрехите ще стане лесно и бързо с преносимата парна ютия! Изключително удобна, когато отивате на почивка или при пътуване, защото глади перфектно без да ви е нужна дъска.

Лека и удобна, с мощност от 1500 W, ютията ще отстрани всяко намачване по дрехите ви. Вграденият подвижен резервоар за вода от 110 мл и дългия захранващ кабел осигуряват страхотен резултат и комфортен обхват.

Постоянното отделяне на пара гарантира, че всички неприятни миризми и до 99,9% от бактериите ще бъдат елиминирани от дрехите ви. С редовна употреба ще спестите време и пари, които иначе бихте похарчили за посещения в химическото чистене, а живота на дрехите ви ще бъде много по-дълъг.

Без дъска за гладене
Преносимата парна ютия може да се използва без дъска за гладене – директно върху окачени дрехи. По този начин гладенето става изключително просто и удобно.

За различни видове тъкани
Ютията е подходяща за гладене на всички видове тъкани и дрехи. Просто приближете главата до дрехата и я гладете, без да се страхувате от потенциални изгаряния. Можете да гладите и нежни тъкани като коприна.

Включена четка
За по-дебели тъкани използвайте включената четка, която „отваря“ влакната и позволява по-дълбоко проникване на парата. Четката е особено полезна за по-дебели дрехи като палта и якета. Може да се използва и за премахване на замърсявания и косми.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Мощност: 1500W
 • Захранване: 220-240V
 • Капацитет на резервоара за вода: 110ml
 • Тегло 820 г.

4 отзива за Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM

  L*****
  5 / 5
  09.09.2020
  Ютията е по -добра от обикновената ютия, но е още по -лесна за използване. Много ми харесва и три пъти издърпвате изгладените си панталони или тениска. ТОП!
  Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM photo review
  P***
  5 / 5
  05.08.2020
  Работи чудесно, аз го използвам главно за гладене на по -чувствителни материали, защото се страхувам да не ги изгоря с обикновена ютия. Определено препоръчвам, качеството е наистина на високо ниво.
  Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM photo review
  O*****
  5 / 5
  26.07.2020
  Лесен за използване и добро качество. Изобщо не е скъпо, като се има предвид колко добре работи. Имам го от известно време и гладя почти всичко с него. Вече изобщо не използвам обикновена ютия.
  Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM photo review
  K****
  5 / 5
  09.07.2020
  Поръчах го точно преди да отидем на почивка, защото ми се стори наистина практично и го получих веднага на следващия ден. Пробвах го в морето и работи безупречно! Определено го препоръчвам, защото е много практичен.
  Ръчна преносима парна ютия EASYSTEAM photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.