-40%

Мини преносима шивачна машина SewIt

Вече не е нужно да шиете дрехи на ръка, тъй като машината SewIt е идеалният заместител на ръчно изработен шевен комплект, само вие можете да я използвате, за да ремонтирате скъсани дрехи като истинска професионална шивачка!

Оценка за продукта
4,5 /5
Най-предпочитано
1 x
49,99лв.
за брой
2 x
39,99лв.
за брой
3 x
34,99лв.
за брой

Изчерпан

Описание

Край на ръчно шиене и поправяне на скъсани дрехи!

• За шиене на всякакви тъкани и материи
• Подходящ за поправяне, шиене и ремонт на дрехи

Лек и преносим
Мини шевната машина е изключително удобна, тъй като е малка и не заема много място. Вече не е нужно да шиете дрехи на ръка, тъй като машината SewIt е идеалният заместител на ръчно изработен шевен комплект, само вие можете да я използвате, за да ремонтирате скъсани дрехи като истинска професионална шивачка!

Лесен за употреба
Мини шевната машина SewIt е изключително лесна за използване, така че можете да я използвате, дори ако не сте добри в шиенето. Също така има вградена лампа, която осветява шевната повърхност и ви позволява да шиете дори в по-тъмни помещения.

За всички видове материи
Мини шевната машина SewIt е подходяща за шиене на всички видове тъкани. Можете да шиете памук, коприна, полиестер, кожа и други материали с голяма точност.

У дома или докато сте в почивка
Мини шевната машина може да се използва у дома поради удобния си размер, или можете да я вземете със себе си на почивка. По този начин никога повече няма да се налага да шиете скъсани дрехи на ръка!

Шиене на всички видове дрехи
Мини шевната машина е подходяща за шиене на дрехи, покривки, якета, чанти и други неща. Можете да закърпите с него скъсана дреха или да шиете чисто нова рокля.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мини преносима шивачна машина SewIt“
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.