-49%

Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA

Комплектът GlamNails предлага всичко за изграждане на нокти и е уникално решение за тези, които искат да имат красиви и елегантни нокти навсякъде и по всяко време.

 

Оценка за продукта
4,8 /5
Най-предпочитано
1 x
45,99лв.
за брой
2 x
36,99лв.
за брой
3 x
32,99лв.
за брой

Описание

 

GlamNails е в розов цвят, който може да покриете с лак по ваш избор. Комплектът включва поли гел за нокти, 30 пластмасови модела с различни размери, поли гел течност, четка за нанасяне и лампа за нокти с UV светодиоди.

 

 

Инструкции за употреба:

 1. Поли гелът се нанася във формата за склуптуриране на нокти. Внимателно разредете с приложената течност, докато достигнете гладка и лесна за нанасяне субстанция.
 2. С помощта на четка нанесете равномерно поли гела по формата за склуптуриране на нокти.
 3. Залепете формата за склуптуриране върху нокътя, като на долната част отново нанесете поли гел. Това ще спомогне гелът да изсъхне по-лесно и да не лепне.
 4. Дръжте ноктите под LED лампата, докато гелът не се втвърди – приблизително 4Х30 секунди
 5. Внимателно отстранете пластмасовите форми
 6. Оформете гела с пила за нокти и нанесете лак по ваш избор.

Поли гелът е изключително устойчив и можете да се наслаждавате на прекрасни нокти до 14 дни. След това го отстранете с помощта на пила, в комбинация с ацетон, и вашите нокти са готови за следващо нанасяне.

 

4 отзива за Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA

  A**
  5 / 5
  26.08.2021
  Обичам да отделям време за себе си и да подстригвам ноктите си. Страхотно е, че гелът е неутрален и мога да нанасям лака си върху него и понякога мога да нарисувам и нещо! За всички момичета, които обичат да бъдат креативни, този комплект е наистина страхотен 😊
  Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA photo review
  M***
  4 / 5
  11.08.2021
  Никога не съм си правила гел нокти у дома и не бях съвсем сигурна как ще стане, но наистина е лесно! Понякога нанасям и някакъв цветен лак, но иначе цветът на гела е толкова нежно розов и естествен, пълно красив!
  Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA photo review
  T*******
  5 / 5
  28.07.2021
  Този комплект е наистина страхотен за мен, правя си ноктите един два три, сега съм свикнал и става много бързо. Гелът е много издръжлив, обикновено ги правя на всеки три седмици и е чудесно, че не трябва да чакам среща в салона. И е още по -евтино 😊
  Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA photo review
  D*****
  5 / 5
  22.05.2021
  Този комплект ми беше препоръчан от приятелка, защото тя винаги има красиви нокти и я попитах къде ги прави. Не можех да повярвам, когато тя ми каза, че сама ги прави с комплекта Glamnails. Току -що поръчах и нямам търпение да го пробвам! 😍
  Комплект гел за нокти GLAMNAILS FRANCHESKA photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.