-40%

Преносим климатик за охлаждане, почистване и овлажняване на въздуха MINICOOLER

Преносимият вентилатор Mini Cooler е практичен аксесоар за вашия дом или офис, който гарантира приятна хладина, дори и в най-горещите летни дни.

Оценка за продукта
5,0 /5
Най-предпочитано
1 x
59,99лв.
за брой
2 x
47,99лв.
за брой
3 x
41,99лв.
за брой

Описание

Характеристики:

1. Охлажда, почиства и овлажнява въздуха
Mini Cooler работи с воден филтър, разположен в специален колектор, в който наливате студена вода или лед. С помощта на филтъра Mini Cooler охлажда топлия въздух и го превръща в приятен студен бриз.

2. Функционира на батерии
Тъй като Mini Cooler работи с батерии, можете да го вземете със себе си навсякъде, за да сте сигурни, че винаги ще ви е приятно хладно. Можете да го използвате у дома, в офиса или в други затворени помещения.

3. Лесно почистване
Просто извадете филтъра от уреда и го измийте със студена вода. След около половин година употреба, заменете го с нов.

4. Възможност за регулиране на посоката и интензитета на въздушната струя
Mini Cooler ви позволява да регулирате посоката на въздушната струя нагоре или надолу и да избирате между различни нива на интензитет на охлаждане.

 

Освен като климатик Mini Cooler действа и като филтър пречиствайки въздуха от фини частици. Така, околната среда е не само по-прохладна, но и по-чиста.

 

4 отзива за Преносим климатик за охлаждане, почистване и овлажняване на въздуха MINICOOLER

  U****
  5 / 5
  22.07.2021
  Обикновено го включвам през нощта, защото не обичам обикновените климатици. Мога да насоча въздуха, който духа тук, и това е чудесно за мен, защото обикновеният климат е твърде силен за моите представи и не ми харесва да духа в главата ми. Дори при най-ниската интензивност на издухването работи чудесно, наистина не бихте си помислили, че толкова малък климат би бил толкова мощен.
  Преносим климатик за охлаждане, почистване и овлажняване на въздуха MINICOOLER photo review
  O****
  5 / 5
  22.07.2021
  Идеалното решение, ако нямате климатик в колата. Купихме две, така че единият има шофьора, а другият - за пътниците. Работи чудесно, точно като реалния климат. Наливате вода от време на време, но е супер
  P****
  5 / 5
  22.07.2021
  Нося го със себе си, от спалнята до кухнята, от кухнята до хола, от хола до колата, накратко, това наистина е постоянно с мен през лятото 😊 Батерията издържа дълго време, обикновено я зареждам през нощта и тогава мога да го използвам цял ден. ТОП!
  Преносим климатик за охлаждане, почистване и овлажняване на въздуха MINICOOLER photo review
  S*****
  5 / 5
  22.07.2021
  Работи чудесно, ако сте включили това някъде близо до вас, изобщо не се нуждаете от климатик или вентилатор и използва много по-малко енергия. Трябва да кажа, че съм наистина развълнуван, но все пак изглежда добре 😊
  Преносим климатик за охлаждане, почистване и овлажняване на въздуха MINICOOLER photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.