-40%

Масажна възглавница с нагряване

Масажна възглавница с нагряване

Оценка за продукта
5,0 /5
Най-предпочитано
1 x
59,99лв.
за брой
2 x
47,99лв.
за брой
3 x
41,99лв.
за брой

Описание

 

Функция „загряване“
Масажният апарат предлага функция за загряване, което ще направи масажа още по-ефективен и релаксиращ. Ако предпочитате можете и да деактивирате затоплящата функция.

Две масажни глави
Двете масажни глави, от всяка страна, нежно се притискат към мускулната тъкан, което не само спомага за отпускане на мускулите в цялото тяло, но и се чувствате по-енергични. Масажорът се изключва автоматично след 15 минути работа.

Калъфка, която се сваля
Масажорът е „облечен“ в калъфка, която се сваля с едно движение и е изключително лесна за почистване. Просто я свалете и я изперете в пералнята.

 

 

Премахнете болката във врата!

Масажорът Shiatsu е универсален масажен апарат, който чрез въртящи се масажни глави облекчава болката и напрежението в мускулите, намалява стреса, увеличава гъвкавостта и подобрява кръвообращението.

Подходящ е за масаж на врата, гърба, дланите, стъпалата, подбедрицата, бедрата и коремните мускули. Можете да използвате своя масажен апарат у дома, в офиса или в колата си, за да се насладите на истински масаж Shiatsu навсякъде и по всяко време! Прикрепете го към стол с помощта на ластик, свържете го към електричество или зарядното в автомобила и се насладете на уникален масаж.

4 отзива за Масажна възглавница с нагряване

  S****** *****
  5 / 5
  20.07.2020
  Най -много харесвам тази възглавница . Много съм на крака, защото работя в кетъринг и тази възглавница е истински балсам след работа. Определено препоръчвам
  Масажна възглавница с нагряване photo review
  L*** *******
  5 / 5
  17.07.2020
  След натоварения ден масажът наистина ти идва добре. Подходящ е за различни части на тялото, а финкцията затопляне е наистина топ
  Масажна възглавница с нагряване photo review
  T*** *******
  5 / 5
  06.07.2020
  Обожавам тази възглавница! Масажът не е разрешен и не е разрешен, стига да се използва за прочистване на тялото. Използвам я и на работа 15 минути. Помага ми да отпусна целия си гръб и мускулното напрежение
  Масажна възглавница с нагряване photo review
  E***** ********
  5 / 5
  01.07.2020
  Толкова е отпускащо, че всеки път заспивам, ама няма проблем, защото след 15 мин се изключва автоматично
  Масажна възглавница с нагряване photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.