-40%

Масажен пистолет SportFlex

Масажният пистолет е революция в спорта и рекреативния масаж. Той помага за отпускане на мускулите и дълбоките възли, които не могат да бъдат отстранени с обикновени масажни средства.

Оценка за продукта
5,0 /5
Най-предпочитано
1 x
89,99лв.
за брой
2 x
71,99лв.
за брой
3 x
62,99лв.
за брой

Описание

Масажен пистолет за всеки

Шест режима на действие

Масажният пистолет SportFlex осигурява шест различни скорости и интензивност на работа, което ви позволява да го използвате както за отпускане на мускулите, така и за премахване на възли.


Отпускане на мускули и възли

Масажният пистолет SportFlex, със своите вибрации, достига дълбоко в мускулната тъкан и по този начин отпуска дори най-малките мускули и възли.


Регенерация на мускулите след тренировка

SportFlex е изключително подходящ за по-бързата мускулна регенерация след спорт. Така ще избегнете мускулната болка, която се появява по време на по-интензивна тренировка поради натрупването на млечна киселина.


Алтернатива на стандартния масаж

Можете също така да използвате масажния пистолет като алтернатива на обичайния релаксиращ масаж след дълъг и уморителен ден.


Увеличава жизнеността и гъвкавостта на тялото

Научните изследвания показват, че вибрационната технология има положителен ефект върху мускулната сила и костната плътност, както при по-възрастни, така и при по-млади хора.

СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ

Вибрационна терапия

Научните изследвания показват, че вибрационната технология има положителен ефект върху мускулната сила и костната плътност, както при по-възрастни, така и при по-млади хора. Освен това намалява мускулната болка и DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness), както и повишава мускулния тонус при интензивни тренировки.

4 отзива за Масажен пистолет SportFlex

  K****
  5 / 5
  22.07.2021
  Вече купих няколко продукта от вас и всеки път съм изумен колко добре работят. Това устройство за масаж също надмина очакванията ми. Ще се радвам да купя нещо друго от вас!
  Масажен пистолет SportFlex photo review
  L****
  5 / 5
  22.07.2021
  Вече имах подобно устройство за много по-висока цена и то се повреди след половин година. След това си купих този, който е по-евтин, но очевидно много по-качествен, защото го имам вече почти две години и работи напълно без проблеми. Наистина съм щастлива!
  Масажен пистолет SportFlex photo review
  P*****
  5 / 5
  22.07.2021
  Професионален спортист съм, имам интензивни тренировки 6 пъти седмично и често имам проблеми със спазми в краката (тренирам футбол). Купих това устройство за масаж и съм изключително доволен. Всеки ден отделям около 15 минути, за да отпусна мускулите на краката си и оттогава имам значително по-малко спазми.
  Масажен пистолет SportFlex photo review
  A*****
  5 / 5
  22.07.2021
  Купих този уред от вас преди около година и го използвам поне 3 пъти седмично. Работи безупречно и работи чудесно за премахване на възли, които много обичам да правя на гърба си. Така че не трябва да плащам за масаж всеки път. С удоволствие препоръчвам този продукт!
  Масажен пистолет SportFlex photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.