-40%

Наколенки за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката KNEEFIT

Наколенка KNEEFIT

Оценка за продукта
5,0 /5
Най-предпочитано
1 x
49,99лв.
за брой
2 x
39,99лв.
за брой
3 x
34,99лв.
за брой

Продукт 1

 • Size
Изчистване

Описание

Освободете се от болката в коленете!

Намалява отока, предпазва от по-нататъшни наранявания на коляното и приятно затопля болното или нараненото място. Наколенката е идеално решение за всеки, който има проблеми с болките в коляното или иска да го предпази от възможни наранявания. Подходящ е за лекоатлети, футболисти и всякакви видове спорт.

Спецификации и характеристики

По време на спортни активности и разходки. Можете да използвате наколенката по време на всякакви дейности на открито или вкъщи- бягане, фитнес или просто разходка сред природата. Професионален спорт. Наколенката се препоръчва особено за професионални спортисти, които често страдат от наранявания на коляното. KneeFitt ще облекчи коляното ви и ще осигури подкрепа, дори по време на по-интензивен спорт. Възстановяване след нараняване. KneeFit е много ефективна при възстановяване след наранявания, тъй като помага за намаляване на отока и болката в коляното.

Поставете наколенката KneeFitt на коляното си преди да спортувате и я фиксирайте така, че коляното да е стабилно, но не и прекалено стегнато. Болката в коляното значително ще намалее и ще можете да се насладите на спорта без никакви притеснения.

Допълнителна информация

Size

S-M, L-XL

4 отзива за Наколенки за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката KNEEFIT

  E******
  5 / 5
  22.07.2020
  Висококачествена лента, захвата е добър, материалът също е страхотен, защото диша и това ми харесва. Можете да го перете колкото искате и нищо не се износва. Това е супер
  Наколенки за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката KNEEFIT photo review
  M********
  5 / 5
  20.07.2020
  Всяка дама, която ходи и бяга и коленете страдат много от неравностите. Купих това повече, отколкото за профилактика, защото пише, че те поглъщат шока и наистина помагат много. Те не пречат на нищо по време на бягане, защото материалът е много разтеглив и коляното все още остава гъвкаво.
  Наколенки за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката KNEEFIT photo review
  A****
  5 / 5
  12.07.2020
  След контузия, която получих миналата година във фитнеса, тази лента за коляното ми е задължителна по време на спорт. Достъпно и много качествено решение
  J***
  5 / 5
  02.07.2020
  Много добра опора за коляното, препоръчвам на всеки, който има болки в коленето, много помага.
  Наколенки за стабилизиране на коляното и облекчаване на болката KNEEFIT photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.