-40%

Универсално тренировъчно устройство за оформеняне на спортна фигура SPORTSY

Универсалното оборудване за фитнес Sportsy предлага повече от 50 различни упражнения за укрепване на мускулите на цялото тяло.

Оценка за продукта
4,5 /5
Най-предпочитано
1 x
49,99лв.
за брой
2 x
39,99лв.
за брой
3 x
34,99лв.
за брой

Изчерпан

Описание

Позволява ви да изпълнявате коремни преси, лицеви опори, упражнения за крака, седалище, рамене и гръб. Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

Няколко минути упражнения на ден ще дадат невероятни резултати и красиво оформено тяло.

Помощникът за упражнения Sportsy е изработен от висококачествена стомана с подплатени дръжки, така че лесно може да издържи теглото на цялото ви тяло. Гумената основа ви позволява да хващате стабилно пода и можете да изпълнявате упражненията без никакви притеснения.

Инструкции за употреба:
Помощникът за упражнения прикрепете към всяка плоска повърхност и започнете да тренирате. Можете да укрепите всяка част от тялото си с различни упражнения, а подплатените дръжки ще ви направят максимално удобни по време на упражнението.

Описание:
• Идеален за извършване на коремни преси и други укрепващи упражнения за цялото тяло.
• Стабилна употреба без подхлъзване.
• Изработен от качествени материали.
• Подплатени дръжки за по-голям комфорт и по-добър захват.
• Лесен монтаж, носене и съхранение.
• Заема малко място.

4 отзива за Универсално тренировъчно устройство за оформеняне на спортна фигура SPORTSY

  P**** R*****
  4 / 5
  03.03.2021
  Това е чудесно допълнение към тренировката ми, особено за силови тренировки. Комбинирам малко кардио и упражнения със Sportsy и това е наистина страхотно за мен.
  Универсално тренировъчно устройство за оформеняне на спортна фигура SPORTSY photo review
  J*** T******
  5 / 5
  01.03.2021
  Напоследък ми става малко коремче и си купих Sportsy само с цел да правя коремни преси. Сега ги правя около 15 минути всеки ден в продължение на около месец и съм развълнуван от резултатите. Разбира се, аз също коригирах диетата си, но много упражнения са най -отговорни за факта, че коремът бавно спада 😊
  R*** N*****
  5 / 5
  22.02.2021
  Използвам го чисто всеки ден и винаги правя упражнения за друга част от тялото си. Този уред ви предлага цяла гама от различни упражнения. Погледнах YouTube, какви упражнения съм измислил сам и тренирам поне половин час всеки ден
  G*** R*******
  4 / 5
  19.02.2021
  Приятно ми е, защото мога да го използвам у дома и навсякъде другаде. Не е подходящ за самолет, но винаги можете да го поставите в кола, така че няма оправдания 😉
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.