-34%

Автомобилна седалка за куче

Автомобилна седалка за куче

Оценка за продукта
4,2 /5
Най-предпочитано
1 x
59,99лв.
за брой
2 x
47,99лв.
за брой
3 x
41,99лв.
за брой

Продукт 1

 • Color
Изчистване

Описание

Незаменим аксесоар за домашните любимци при возене в автомобил!

 

 

ПРЕДИМСТВА
Използването на седалката за куче, не само ще увеличи безопасността, но и ще намали замърсяването на вашите седалки по време на транспортиране на кученцето.

Седалката за куче е чудесно решение кученцето ви да остане спокойно по време на возене, а вие да се съсредоточите върху пътя.

Двустранната възглавница осигурява максимален комфорт за вашия домашен любимец, докато мрежата ще осигури оптимална циркулация на въздуха.

Устойчивото и издръжливо столче за кучета осигурява на вашия пухкав приятел пълна безопасност по време на возене в автомобила. Може да се използва както на предната, така и на задната седалка.

 

 

Спецификации:

Пълен конфорт и сигурност
Седалката има специален колан, който закопчавате за нашийника на кучето, за да предотвратите движението му в колата или нараняване по време на движение.

Подходящ за малки и средни кучета
Столчето за кола е подходящо за кучета и други домашни любимци до 15 кг.

Висококачествен материал
Изработен е от качествен и водоустойчив материал с найлонов колан, пръстен от неръждаема стомана и мрежа от PVC материал.

 

Допълнителна информация

Color

Black, Pink

Отзиви

  D****** M**
  5 / 5
  07.01.2022
  Кучето ми оставя много козина и тази седалка е спасителна за колата и за мен не е нужно да я снимам! : D но според мен кученцето ми я харесва, докато шофирам е спокойно и гледа през прозореца. Също така материалът е добър, не се износва и драска, така че съм доволен от покупката
  Автомобилна седалка за куче photo review
  E** V**
  5 / 5
  07.01.2022
  Хубава авто седалка, никога не съм виждал подобно нещо и мисля, че е страхотно. Той е идеален за малки кученца, но също така е сладък и се побира в колата 😄
  Автомобилна седалка за куче photo review
  P**** Z**
  4 / 5
  07.01.2022
  Всъщност можете също да транспортирате котка на тази седалка. Тя наистина не харесва кола, но когато трябва да я карам например на ветеринаря е по -спокойнa от преди, когато я карах в кутия. Закрепяш го хубаво и това е
  Автомобилна седалка за куче photo review
  L*** I**
  5 / 5
  07.01.2022
  Моето кученце е доста неспокойно по време на шофиране, затова казах, че трябва да опитам тази седалка и тя е чудесна и за двама ни! По време на шофиране съм по -спокоен, кученцето ми също. Мисля, че той обича да може да гледа на пътя 😊
  Автомобилна седалка за куче photo review
Добавяне на отзив
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.