-40%

Масажна възглавница с нагряване

Масажна възглавница с нагряване

Оценка за продукта
4,0 /5
Най-предпочитано
1 x
59,99лв.
за брой
2 x
47,99лв.
за брой
3 x
41,99лв.
за брой
или
Изберете промо пакет -%
Масажна възглавница с нагряване
59,99лв.
+
-86%
Най- новите безжични слушалки BLUETOOTH PODSI12
133,30лв.
19,99лв.
Всичко само:
79,98лв.
Спестявате
59% (113,31лв.)
Избери %

Описание

 

Функция „загряване“
Масажният апарат предлага функция за загряване, което ще направи масажа още по-ефективен и релаксиращ. Ако предпочитате можете и да деактивирате затоплящата функция.

Две масажни глави
Двете масажни глави, от всяка страна, нежно се притискат към мускулната тъкан, което не само спомага за отпускане на мускулите в цялото тяло, но и се чувствате по-енергични. Масажорът се изключва автоматично след 15 минути работа.

Калъфка, която се сваля
Масажорът е „облечен“ в калъфка, която се сваля с едно движение и е изключително лесна за почистване. Просто я свалете и я изперете в пералнята.

 

 

Премахнете болката във врата!

Масажорът Shiatsu е универсален масажен апарат, който чрез въртящи се масажни глави облекчава болката и напрежението в мускулите, намалява стреса, увеличава гъвкавостта и подобрява кръвообращението.

Подходящ е за масаж на врата, гърба, дланите, стъпалата, подбедрицата, бедрата и коремните мускули. Можете да използвате своя масажен апарат у дома, в офиса или в колата си, за да се насладите на истински масаж Shiatsu навсякъде и по всяко време! Прикрепете го към стол с помощта на ластик, свържете го към електричество или зарядното в автомобила и се насладете на уникален масаж.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Масажна възглавница с нагряване“
Оценка за продукта

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.